Belize Autoverhuur

4.6 / 5

Gebaseerd op 202 beoordelingen

Zoek naar huurauto in Belize
Waar op te halen
Inleveren auto op andere locatie
Inleveren auto op andere locatie

We vergelijken alle autoverhuur in Belize!

Ons boekingssysteem vindt de laagste prijzen van de meeste autoverhuurbedrijven in Belize. Vergelijk alle toonaangevende bedrijven in Belize zoals; Hertz, Avis, Alamo, Thrifty, Sixt, Europcar, Budget en Europcar. Al onze prijzen zijn inclusief verzekering, belastingen, pechhulp, luchthaventoeslag en onbeperkt aantal kilometers bij de meeste autoverhuurbedrijven.

We vergelijken aanbiedingen van verschillende autoverhuurbedrijven in Belize en vinden de beste tarieven voor huurauto's. Alle tarieven voor autoverhuur in Belize zijn gemiddeld 35% goedkoper dan direct boeken.

We bieden veel verschillende autoverhuur opties

Vraag dus een offerte aan en bespaar tot 50% voor uw huurauto in Belize

Belize huurauto - reisinformatie

Onweerstaanbare tropische reizen rond Belize

Belize is een grote toeristische attractie naar alle maatstaven. Begiftigd met natuurlijke kenmerken, heeft het een geweldig klimaat, verbazingwekkende eilanden, barrier reef, en wateren voor allerlei activiteiten. Met het grootste grottenstelsel in Midden-Amerika is het een hot spot voor ecotoerisme.  Dit is een cultureel divers land met een rijke Britse koloniale erfenis en de Caribische culturen.  Het is gelegen aan de noordoostelijke kust van Midden-Amerika. Het is onderverdeeld in zes districten namelijk; Belize, Cayo, Corozal, Orange Walk, Stann creek en Toledo. Het enorme ecosysteem heeft talrijke planten- en diersoorten. Het landoppervlak beschikt over mariene en terrestrische flora en fauna.

Wat kunnen toeristen verwachten in Belize?

Dit tropisch klimaat varieert van regio tot regio en is seizoensgebonden en verschilt in het noorden en de zuidelijke regio's. Belize heeft laaglandbossen, een hoogvlakte en moerassige kustvlakten.  De Maya bergketens presenteren prachtig mooie uitzichten. U krijgt het beste van de koraalriffen, eilanden en eilandjes in Belize het hele jaar door. De uitmuntende schoonheid van Belize in klimaat, geografie, planten en dieren leven is uitzonderlijk.

Enorm wild leven vindt u in de verst noordelijke staten zoals Corozal. Dit heeft een jungle voor alle soorten expedities en avonturen. Het is ook thuis voor dieren in het wild. Vogels kijken, wandelen of een verkenning per helikopter, het is hier allemaal gewoon mogelijk.

Grote wateractiviteiten

De Belize eilanden zijn uitzonderlijke voor watersport en activiteiten. Toeristen genieten van duiken in de kustwateren. Boven de wateren, kunt u gemakkelijk de spectaculaire Great Blue Hole in Ambergris ter plaatse bekijken. De rivieren van het vasteland zijn ideaal voor rafting, kajakken, en varen.

Multiculturele land

De meeste toeristen komen uit Noord-Amerika. De native gemeenschap is een cultureel rijke die zorgt voor interessante belevenissen voor nieuwsgierige toeristen. De Maya's in het Toledo district en zwarte Kriol hebben unieke culturele kenmerken. Het land heeft ook inboorlingen van Spaanse, Indische en Chinese afkomst.

Reizen in Belize

De bussen zijn de meest voorkomende wijze van vervoer in Belize. Hoewel er bushaltes en busterminals in grote steden zijn, hoeft u alleen te letten op de bussen die gemarkeerd zijn, welke u weg zullen brengen en ook weer op zullen halen. In de grote steden en steden zijn de bussen vaker aanwezig dan in de kleinere minder bevolkte gebieden de bussen hoogstens eenmaal per dag rijden.

In dit licht is het beste dat u zelf over een voertuig beschikt in Belize, want het geeft de mogelijkheid om gewoon te reizen aan de hand van uw eigen schemaa. Als je een toerist bent kunt u een voertuig huren via een verhuur agentschap . Dergelijke agentschappen bieden uitzonderlijke auto's om te huren voor u die u tijdens het verblijf gebruiken kunt.

Je kunt ook een goedkope auto huren wanneer de kostten een kwestie van belang zijn. Nochtans moet u ervoor zorgen dat u de kleine lettertjes leest in de overeenkomst, om te zorgen dat de prijzen ook echt laag zullen zijn.

Wat betreft het wegennet heeft Belize 4 hoofdwegen die zijn verhard. Deze omvatten; Kolibrie, Zuid, West- en Noord snelwegen. De rest van de wegen zijn onverharde wegen en kunnen vereisen dat u een off-road verhuur auto heeft.

Zodra u besloten heeft welke manier van vervoer u gebruiken wilt, kunt u genieten van een heerlijke vakantie op Belize.

Lees meer

Sommige van onze autoverhuur bedrijven zijn beschikbaar in Belize

We bieden een vergelijking van alle autoverhuur bedrijven in Belize:

  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.7 (121)
  Vanaf $ 96 /dag
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  • 4
  7.8 (119)
  Vanaf $ 82 /dag

Autoverhuur feiten in Belize

 • Wat was de gemiddelde autoverhuur duur voor Belize in de maand november.

  In de maand november was de gemiddelde autoverhuur duur in Belize 12 dagen.

 • Hoeveel is de gemiddelde autoverhuur duur in 2023.

  De gemiddelde autoverhuur duur in 2023 is 12 dagen.

 • Wat is het meest geboekte autoverhuur type in Belize?

  Momenteel is de meest geboekte huurauto in Belize.

 • Wat is de prijs van een autoverhuur in Belize?

  De gemiddelde autohuur prijs was vorige maand 0 USD.

 • Wat is de gemiddelde dagelijkse prijs voor een huurauto in Belize?

  De gemiddelde huur prijs vorige maand was 0 USD per dag.

 • Wat zijn de beschikbare autoverhuur bedrijven voor Belize?

  De beschikbare autoverhuur bedrijven in Belize zijn: Alamo, National, Enterprise, carnect, enz ...

Populaire autoverhuur locaties in Belize

Wij bieden de volgende Belize autoverhuur locaties

Luchthaven
 • Belize Int Luchthaven
 • Belize Punta Gorda Luchthaven
Hotel Aflevering
 • Hotelbezorging In Belize